Messefeiring fra og med 15. juni

June 18, 2020

Fredag, 12. juni bekreftet regjeringen at det fra 15. juni åpnes det arrangementer med opptil 200 personer. Regjeringen skriver også at det «gis unntak fra en-metersregelen for profesjonelle utøvere innen kultur og idrett». Dette gjelder prester/diakoner/ministranter under feiringen av messen.

 

St. Gudmund kirke forandrer ikke på en-metersregelen for de troende eller den hygieniske tilretteleggelsen, men vi åpner for at opptil 120 personer kan delta i messene. Dere må fortsatt melde dere på billett.katolsk.no for å kunne delta på messe.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 21, 2020

August 29, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags