Brev fra sognepresten: 4. søndag i påsketiden - Den gode hyrde søndag

April 30, 2020

 

4. søndag i Påsketiden

Den gode hyrde søndag

 

Kjære menighet,

 

 

Vi har allerede kommet til 4.søndag i påsketiden, denne søndagen kalles også den gode hyrde søndag. På denne søndag ber Kirken hvert år for kall: Prestekall og ordenskall. La oss sammen med hele Kirken rette vår bønn til vår Herre Jesus Kristus som er den gode hyrde.

 

 

 

 

Jesus sier i dagens evangelium:

“fårene følger ham fordi de kjenner ham på stemmen.

Men en fremmed vil de frykte for istedenfor å følge,

siden de ikke kjenner hans stemme.”

 

Noe av det viktigste i vår tro er at Jesus ikke er fremmed for vår menneskelighet. Han ble en av oss og var veldig menneskelig. Som kristen er vi kalt til å følge etter ham og lytte til hans røst. Jesus er den gode hyrde som kjenner sine får, han forlater ikke sine får, men han beskytter dem.

 

Ved denne anledning, feiring av den gode hyrdes søndag, ønsker jeg på vegne av p. Robert, p. Waldemar å takke dere for deres omsorg, støtte og bønn for oss. Vi stoler fortsatt på deres forbønner og forener oss med dere i bønn. La oss sammen i bønn be spesielt for prester og kall til ordenslivet, og at de som vier seg til dette kallet må vise sin glede i å følge etter Jesus som er den gode hyrde. Be for oss prester at Herren Jesus Kristus hjelper oss og leder oss slik at vi kan fullføre oppgavene som vi har mottatt gjennom vårt kall.

 

Jeg ønsker også å takke til deres generøse støtte til menighetens økonomi.  Jeg ber dere fortsetter å hjelpe menigheten ved å gi kollekt hver uke, slik at menigheten har mulighet til å betale driftsutgifter. Dere kan gjerne vippse til 19006 eller send til St. Gudmund menighet bankkontonummer 1503.02.82946.

 

Kirken er åpen i denne tiden:

Mandag                       Stengt

Tirsdag – lørdag          kl.17.00 – kl.19.00

Søndag                        kl.10.00 – kl. 17.00

 

Jeg ber at Guds velsignelse over dere og dere er i min bønn når jeg feirer messe i denne spesielle tiden og jeg gleder meg til vi kan møtes å feire messen sammen.

 

 

In Christo,

 

 

p. Tan Peter Duc Do

Sogneprest

 

 

Brevet er også tilgjengelig på polsk, vietnamesisk og engelsk

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive