Ny katekesekoordinator / barne- og ungdomskontakt i St. Gudmund Menighet

August 29, 2018

Vi ønsker Martin Nguyen velkommen i St. Gudmund. Vi håper at han får god tid hos oss og vil trives i vår menighet. Les under for å lese litt om ham. 

 

Hei! Mitt navn er Martin Nguyen og jeg er den nye barne -og ungdomskontakten/katekesekoordinatoren her i St.Gudmund menighet! Jeg vil først bare si at jeg gleder meg utrolig mye og håper at aktiviteten blant barna og ungdommene fortsetter og blir bedre. Litt om meg selv: Jeg er 19 år gammel, bor i Oslo og jeg fullførte nettopp videregående. I de to siste årene har jeg vært aktiv med ungdomsarbeid i Oslo ved at jeg har vært lokallagsleder og senere distriktsrepresentant for Distrikt Oslo. Jeg er også aktiv ministrant i St.Olav Domkirke menighet og har et øye for liturgi.  Norges Unge katolikker er en organisasjon for unge katolikker i Norge og der er jeg også veldig aktiv, med at jeg er på diverse utvalg som har forskjellige formål i organisasjonen. I fritiden trener jeg et fotballag og jeg har selv spilt fotball i mine yngre dager.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Megazone 15. februar

1/2
Please reload

Recent Posts

January 22, 2020

December 23, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags