Caritas-søndag i hele Norge den 24. september

September 12, 2017

Søndag den 24. september feirer vi Caritas-søndag i alle menigheter i hele Norge! Dette er en ypperlig anledning til å vise din solidaritet med våre brødre og søstre over hele verden. Sammen med Kirken og Caritas kan hver og en av oss være med på å gjøre verden til et bedre sted for alle. Derfor går kollekten denne søndagen til mennesker som sulter.

 

I år ønsker Caritas å rette søkelyset mot på en sultkrise som tvinger folk på flukt fra sine hjem og familier. Noen steder skyldes dette krig, andre steder tørke, flom og klimaendringer, noen steder dypt urettferdig fordeling av goder.

 

Vi er skapt til kjærlighet og nestekjærlighet er handling. Ved å handle i kjærlighet til hverandre lever vi ut vårt potensiale som mennesker. Når vi bekjemper fattigdom og sier nei til urettferdighet, gir vi ikke bare andre mennesker bedre liv, men vi styrkes også i vår egen åndelighet, kjærlighet og moralske utvikling. Rettferdighet er en daglig kamp for den verden Gud ønsker, der kjærlighet og forståelse råder blant menneskene.

 

Sult er en krise som kan løses, og neste søndag kan hver og en av oss være med på å hjelp mennesker ut av fattigdom! 

 

Har du ikke mulighet til å bidra til kollekten den søndagen, kan du likevel gi ditt bidrag!

SMS: send FOOD til 2169 (200,-),
VIPPS: 12135 merket FOOD,
Caritas Norge gavekonto: 8200.01.93433.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 21, 2020

August 29, 2020

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags